بهترین دستگاه تصفیه آب

  • ۰
  • ۰

یک تصور غلط که در بین مردم مرسوم شده است جوشاندن آب است که از دیرباز برای تهیه چای و نوشیدنی های گرم از آن استفاده می کرده اند.

تصور بر این است که جوشاندن آب را تصفیه می کند اما چنین نیست و جوشاندن آب فقط مولوکول های آب را بخار می کند. جوشاندن آب باعث از بین رفتن املاح اضافی و سنگین آب نمی شود و فقط باعث می شود تا با بخار شدن آب ، غلظت املاح درون آب زیادتر شود و سختی آب بالاتر رود و به اصطلاح آب سنگین شود.

جوشاندن آب فقط تا حدودی باعث از بین رفتن میکروب ها می شود.

مواد سمی و خطرناک درون آب مانند نیترات ، نیتریت و آرسنیک با جوشاندن آب سمی تر می شوند و با تبخیر و غلیظ شدن آب ،مقدار آنها در ظرف آب دو برابر می شود.پس هر گز آب را نجوشانید.

برای بدست آوردن آب سبک و بدون املاح فقط باید از  دستگاه های تصفیه آب استفاده نمود تا با استفاده از فیلتر های مخصوص املاح سنگین و مضر درون آب از آن حذف شوند.



  • ۹۸/۰۳/۱۹
  • abresan abresan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی