یک تصور غلط که در بین مردم مرسوم شده است جوشاندن آب است که از دیرباز برای تهیه چای و نوشیدنی های گرم از آن استفاده می کرده اند.
تصور بر این است که جوشاندن آب را تصفیه می کند اما چنین نیست و جوشاندن آب فقط مولوکول های آب را بخار می کند. جوشاندن آب باعث از بین رفتن املاح اضافی و سنگین آب نمی شود و فقط باعث می شود تا با بخار شدن آب ، غلظت املاح درون آب زیادتر شود و سختی آب بالاتر رود و به اصطلاح آب سنگین شود.
جوشاندن آب فقط تا حدودی باعث از بین رفتن میکروب ها می شود.
مواد سمی و خطرناک درون آب مانند نیترات ، نیتریت و آرسنیک با جوشاندن آب سمی تر می شوند و با تبخیر و غلیظ شدن آب ،مقدار آنها در ظرف آب دو برابر می شود.پس هر گز آب را نجوشانید.
برای بدست آوردن آب سبک و بدون املاح فقط باید از دستگاه های تصفیه آب استفاده نمود تا با استفاده از فیلتر های مخصوص املاح سنگین و مضر درون آب از آن حذف شوند.
- ۹۸/۰۳/۱۹